VUNK PARTY la Liceul Teoretic “Școala MEA”

Cu ocazia zilei școlii, un liceu bucureștean a organizat o petrecere memorabilă. Anul acesta, Liceul Teoretic “Școala MEA” împlinește 12 ani de la înființare, motiv pentru care elevii, profesorii și părinții au sărbătorit în curtea școlii printr-un program artistic al elevilor, moment Little Impro și un concert cu trupa VUNK.

4 iunie este o zi care va rămâne în amintirea elevilor Liceului Teoretic “Școala MEA”. Aceștia au avut parte de un concert mult visat susținut de trupa VUNK. Copii, părinți și profesori au fredonat și au dansat pe hit-urile formației. Cornel Ilie a devenit melancolic și a împărtășit câteva gânduri împreună cu o urare:  “Habar n-aveți cât de mult ne place să cântăm într-un astfel de context, cum ne aducem aminte noi de școală, așa am început, tot pe o scenă din curtea școlii, atunci ne-am făcut și noi formație. Vă mulțumim foarte tare că ne-ați chemat pe noi. La mulți ani!”.

Elevii au pregătit un program deosebit susținut în fața părinților și a profesorilor: cântece, dansuri, solo la pian, vioară, graffiti și un experiment al  unui elev care a reușit prin niște circuite să aprindă un tort, marcând astfel momentul aniversar.

Foarte apreciați de copii au fost cei de la Little Impro, care au realizat scene de improvizație împreună cu cei prezenți și au animat atmosfera. În topul preferințelor în materie de gustări au fost înghețata, pentru copii și prosecco pentru părinți.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.