Se caută mare designer mic - Concurs Mini Mega Chic

Concurs pentru copii: se caută mare designer mic

Mare concurs mare pentru mici desenatori! Dacă îți place să desenezi, acum este șansa ca talentul tău să fie admirat și premiat! Demonstrează că știi să desenezi pe una dintre temele concursului, înscrie-te în concurs și poți câștiga una dintre cele trei vacanțe la Disneyland Paris și jucării în valoare de 1.000 lei.

Ai maximum 12 ani și desenezi pe pereții din casă? Asfaltul din fața casei este insuficient pentru desenele cu cretă? Tabla de la școală este mereu o provocare pentru un nou desen? Sau pur și simplu, nu ai desenat niciodată, dar vrei să uimești prin viitoarea ta opera de artă? Iată ce pași trebuie să faci:

  1. Lasă-te inspirat de temele concursului:

    a) DISTRACTIE URBANA. Orasul e o oaza de distractie atunci cand esti cu prietenii buni si familia ta. Toate plimbarile, locurile, momentele si zambetele care ne fac fericiti merita sa fie impartasite.

    b) BUCATARIOARA VESELA. O calatorie distractiva in lumea curiozitatilor si experientelor delicioase. Turta dulce, dulceturi care pisca limba, legume si fructe jucause si, de ce nu, mese reinventate pentru si mai multa bucurie.

    c) PRIETENII NATURII. Mici exploratori ai fenomenelor naturii sau mici ecologisti care recicleaza si protejeaza plantele din instinct atunci cand se joaca afara. Sau, pur si simplu, vor tot timpul sa observe de foarte aproape natura.

  2. Desenează pe tema aleasă
  3. Completează formularul de aici: megachic.mega-image.ro/concurs
  4. Încarcă fotografie în format jpg sau png la o dimensiune de maximum 3 MB. Dacă nu te descurci, cere ajutorul unui adult.
  5. Nu este obligatoriu, dar poți da share prietenilor link-ul, pentru a te vota. Voturile publicului înseamnă 30% din evaluare. 70% va reprezenta aprecierea juriului.

Concursul este deschis până pe 3 decembrie, iar câștigătorii se vor bucura de o excursie la Disneyland.

Rezultatul final va departaja cele 3 desene castigatoare, cate unul pentru fiecare dintre cele 3 teme de concurs. Pregătirea desenelor finaliste pentru producție va fi făcută cu ajutorul unui ilustrator, care va reproduce fiecare lucrare păstrându-i originalitatea. Desenele câștigătoare vor deveni imaginea noii colecții de sacoșe MINI MEGA CHIC, urmând a fi produse și prezente în toate magazinele Mega Image.

Mai mult, la final se va acorda și un premiu de popularitate, care constă în jucării în valoare de 1000 lei.

Dacă vei câștiga, desenul tău va fi pe sacoșele de la Magazinul Mega Image. Și pentru că din 2018, sacoșele subțiri pentru alimente vor fi interzise, sacoșele Mega vor fi mai apreciate și folosite la cumpărături. Detalii aici.

Pentru a afla mai multe despre concursul de desene, dă click aici.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.