Blow job la Balul Bobocilor în Cluj

Imagini de bordel la Balul Bobocilor unui liceu din Cluj

Avem nevoie de educație sexuală, avem nevoie de educație civică, mai ales în liceu. Și avem nevoie să învățăm copiii când să spună NU! orice ar pierde sau oricine i-ar judeca. Seara de 24 octombrie a adus un nou subiect pe agenda media: imagini deocheate realizate în timpul unui bal al bobocilor de la un liceu din Cluj.

  • articol de opinie

Imaginile surprind o probă în care tinerele sunt provocate să mănânce o banană din poalele partenerului. Teribilismul fetelor executând proba a condus la imagini care pot fi cu siguranță material pentru site-urile deocheate.

Pozele sunt deja pe tot internetul, preluate de pe Facebook-ului unei tinere care studiază la liceul în cauză. Nu vom divulga numele presupusului Liceu, până nu vom avea confirmare și o poziție oficială a acestora, solicitată de alfel printr-un formular de pe site-ul instituției de învățământ.

De regulă, la astfel de evenimente, juriul este format din câțiva profesori. Suntem curioși să aflăm:

  • De ce nu s-a verificat planul probelor de către profesorii organizatori?
  • De ce nu s-a intervenit la anunțarea și descrierea probei?
  • De ce au acceptat fetele această probă? 

În ciuda fenomenului #MeToo, elevele acestei instituții au fost supuse unui tratament înjositor, în fața întregului liceu și mai nou, în fața unei națiuni.

Visul fiecărui elev care participă în calitate de concurent la Balul Bobocilor este de a câștiga Miss / Mister Boboc. Întrebarea este: se merită cu astfel de probe? Ce anume mai înseamnă în zilele noastre o astfel de titulatură?

Cum s-au simțit fetele în postura respectivă? Mai ales pozate și filmate, presupun în uralele întregului liceu… Permiteți-mi prezumția faptului că s-au simțit stânjenite, deloc confortabil și poate chiar batjocorite.

Voi reveni cu info.

Proba Balul Bobocilor - Cluj

 Mai multe fotografii, aici.

Update 25 oct: material preluat de la NCN știri

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.