Story Flower - florărie Constanța -Aura Tănasă

Story Flower – un concept floral de poveste în Constanța

Aura Tănasă este îndrăgostită de curentul shabby chic, iar aura sa este dominată de talent și pasiune pentru arta frumosului în toate formele sale. Story Flower este noul său proiect, cu un mesaj special, prin care dorește să responsabilizeze tații să fie un exemplu în familie, prin gesturi mici, care aduc un parfum de iubire în casă.

Ne-am dorit să află motivația de a deschide o florărie, așa că i-am luat Aurei un interviu.

  1. Care este conceptul Story Flower și mesajul pentru publicul larg?

Aura: Story Flower este mai degrabă, căsuța mea cu flori și povești! O căsuță tare calduroasă, unde mereu vei găsi cafea fierbinte, flori și diverse plante în ghivecele vesele. Un loc în care intri, alegi ce-ți doresti și te simți ca acasă! Story Flower întruchipează respectul și iubirea față de cei dragi, într-un buchețel. Nu contează mărimea lui! Ci gestul care exprimă mai mult decât 1000 de cuvinte! Conceptul face referire la flori de poveste, parfumate, mereu proaspete, frumoase și diferite, aranjate în cele mai frumoase cutiuțe, ambalaje parfumate sau cu diverse mesaje.

  1. Ce găsim în acest boutique?

Aura: La Story Flower sunt cele mai frumoase flori, plantuțe în ghiveci, ambalaje parfumate, obiecte hand-made, tăvițe de moț, pentru pregătirea miresei, cafea fierbinte, povești și multă, multă voie bună!

  1. Știu că ești pasionată de frumos în toate formele sale, de la make up, la articole deco și aranjamente florale. Cum a luat naștere noul proiect?

Aura: Make-up ul îmi ocupă weekend-ul, este și rămâne prima mea dragoste! Cum Eduard, fiul meu a crescut și își poarta și singurel grija, mi-am dorit să mai fac ceva pentru mine, în timpul de care dispuneam pe parcursul săptămânii.

A fost un vis al nostru (și soțului meu îi plac florile) pe care l-am materializat acum! Am găsit un spațiu foarte frumos, micuț și cochet, exact ce ne trebuia!  Nu am stat mult pe gânduri și am început să-l decorăm… mi-am dorit să fie oglinda sufletelor noastre. Și a iesit tare frumos

Împreună, am vopsit cot la cot, am montat, am decorat totul. Nimic nu este comandat pe nevăzute! Ambalajele, cutiuțele, panglicute, obiectele decorative, ghivecele, toate au fost alese cu grija! Floricelele la fel, preferam să le luam personal, să le alegem, comparăm. Ne place! Este o a doua căsuță pentru noi! Dimineața de exemplu, deschidem cu o oră mai devreme, doar pentru a ne face câte o cafea fierbinte, să privim agitația de pe bulevard și sa admiram dansul frunzelor uscate, purtate de vânt… toamna

  1. Ce aduce nou acest concept de florărie -Story Flower- pe piața din Constanța?

Aura: Am conceput buchetele mici, în ambalaje finuțe și delicate, deloc scumpe, pentru tătici! Tocmai pentru a-i încuraja să le ofere fetițelor lor buchețele! Să le “construiască” un model de om care să le aprecieze, să le iubească și să le respecte! Un astfel de om, “ca tata”, să caute, pe viitor, în soții lor!

  1. Ce ne puteți spune despre produse, cum sunt realizate?

Aura: Fiecare aranjament sau buchetel este realizat cu foarte multă atenție și migală, de către noi. Doar întrebăm suma în care să ne încadrăm și florile preferate. De cele mai multe ori suntem sunați sau primim mesaje direct pe Story Flower, pagina de facebook! Ni se spune suma, florile dorite și ora la care le ridica de la noi!

  1. Faceți și livrări? Dacă da, pe ce distanțe?

Aura: Da, livrarile se fac oriunde în Constanța. Fără limită de preț.

  1. De ce să vă aleagă pe voi clienții, în detrimental concurenței?

Aura: Nu avem concurență! Nu facem concurență! Nu despre asta este vorba! Ci despre oamenii care ne calcă pragul și care revin de fiecare dată! Despre fiecare”wow!!!” primit! Despre fiecare “mulțumesc”! Ei sunt cei care ne ridică și ne motivează. Noi suntem o căsuță cu flori. Mereu alta, cu fiecare anotimp, dar cu aceleași flori de poveste.

Adresa florărie Story Flower: Bd. Alexandru Lăpușneanu Nr 93 Bl Lv 22 Parter (Vis a Vis Eximia Salon)
Constanta, Romania

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.