BWFR - Golden Summer Days - eveniment cu vânzare la Golden Tulip

Târgul „Made in Womania” aduce reduceri care țin vara pe loc

Joi, 31 august, Business Women Forum România organizează cea de-a șaptea ediție a târgului Made in Womania: „Golden Summer Days”. Părinții au un motiv în plus să viziteze expoziția cu vânzare, întrucât vor putea găsi jucării și alte idei de cadouri și utilitare pentru noul an școlar. 

Ultima lună de vară este bine cunoscută drept perioada reducerilor, în care frenezia prețurilor mici motivează pasionatele de shopping să petreacă mai mult timp la cumpărături. Comunitatea femeilor antreprenor din BWFR pregătește joi, ora 11:00, o experiență de shopping inedită, diferită de rutina de mall, la Hotelul Golden Tulip Victoria (Calea Victoriei nr. 166).

Concept

Ultima zi de vară este despre relaxare, shopping și timp petrecut în aer liber, pe terasa unui hotel situat central, Golden Tulip. Târgul „Made in Womania” adună 35 de întreprinzători care vor expune creații vestimentare, accesorii și jucării.

Expozanți

Păpușa Lammily face parte din comunitatea BWFR și participă la acest târg cu vânzare, dornică să interacționeze cu publicul, și să spună povestea conceptului său, care promovează normalitatea corporală și jocul părinte-copil.

Conceptul Lammily este forma ideală de a te juca împreună cu copilul și a-i oferi repere despre ce înseamnă lacrimile, ce sunt emoțiile, ce este o vânătaie și cum putem preveni sau trata aceste mici elemente, ce se regăsesc în kit-ul de semne Lammily.

Păpușa Lammily - BWFR- Târg cu vânzare

Carmenittta creează hainuțe și accesorii adresate celor cu spirit viu, care se bucură de copilărie indiferent de vârstă. Gentuțe vesele, ideale pentru grădiniță sau școală, vă așteaptă la Golden Tulip mâine, 31 august.

Carmenittta - BWFR

Expozanții din sfera fashion pregătesc reduceri între 50% și 70% la colecțiile de vară, și discount-uri speciale la colecțiile pre-fall.

La eveniment vor expune designeri precum: Izabela Mandoiu, Pulse, Couture de Marie, Mihaela Dulgheru, Irina Ghioc, Mandu Collection, Loubijou și alți creatori de bijuterie contemporană, obiecte hand made, jucării și alte accesorii.

Izabela Mandoiu își aduce creatiile, în ultima zi de vară, la Targul designerilor Made in Womania – Golden Summer Fair  Designerul a expus la Londra iar creatiile ei vestimentare au capatat renume internațional. Sunteți invitați să aflați povestea creațiilor cu valori.

Izabela Mandoiu - Targ cu vânzare - Golden Tulip București - BWFR

Pulse este brand-ul de fashion care îmbină tehnici moderne de croi cu stilul avantgardist pentru a oferi pieței un concept de fashion inedit. Pulse a pregătit pentru Târgul Made in Womania reduceri semnificative.

Pulse - Fashion designer - BWFR

Creațiile Mihaela Dulgheru sunt despre feminitate și eleganță, ținute vaporoase, care complimentează femeile, evidențiindu-le atuurile.

Mihaela Dulgheru - creații vestimentare pentru femeie - BWFR - Made in Womania

Claudia Ionita, fondatorul și designerul Couture de Marie, te va ajuta cu sfaturi și recomandări de tinute, conform stilului, nevoilor și personalității tale dar potrivite tipului tau de siluetă.

Couture de Marie - BWFR - Made in Womania

Participare și tombolă

Intrarea este liberă iar vizitatorii vor avea ocazia să participe la tombola „Golden Summer Days”. Unica Sports anunță premii consistente, deci nu uitați să completați flyer-ul. La sfârșitul zilei, la ora 21.00, se vor anunța câștigătorii, care vor fi ulterior contactați pentru revendicarea premiilor.

Surpriză 

PhotoJet va fi alaturi de comunitatea BWFR la Targul designerilor Made in Womania – Golden Summer Fair (31.08). Clipele “fun” petrecute împreună vor dura mai mult, printate pe poze tip polaroid. Veți putea pleca acasă cu o amintire frumoasă din ultima zi de vară.

Despre Made in Womania

„Made in Womania” este un eveniment ce aduce împreună shopping-ul, networking-ul și activitățile creativ-recreative.  Conceptul este creat de BWFR și însumează peste 200 de designeri talentați (de haine, accesorii, bijuterii, genti, pantofi, etc.), femei de afaceri din România care susțin și promovează producția românească.

„Made in Womania” are în portofoliu alte 6 târguri organizate în locații speciale, care abordează tematici și activități menite să promoveze membrii comunității și să ofere o experiență interesantă participanților și vizitatorilor.

„Golden Summer Days” este inițiativa ideală de a ține vara pe loc, așa că invităm la târg iubitorii creații cu mesaj, frumos și zile însorite. Vom face cumpărături, vom socializa și ne vom bucura de cafea și cocktail-uri, pe terasa Golden Tulip-Victoriei.

Mai multe detalii sunt disponibile la:

https://www.facebook.com/made.in.womania/

https://www.facebook.com/BWFROMANIA/

https://www.bwfr.org/

Despre BWFR

BWFR este o organizatie non-profit cu peste 2500 de membre, femei de afaceri din Romania, dedicata networkingului si femeilor ambitioase care investesc in dezvoltarea lor personala si profesionala.

Lista completă a expozanților 

Expozanți Golden Summer Fair - Made in Womania

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.