magazin Li Via -Piața fashion copii

Cerere pe piața fashion pentru copii – Li Via răspunde provocării –

Li Via este un proiect lăudabil, care dă viață unor rochițe și costumașe create cu dragoste, pentru evenimente speciale și amintiri care durează o viață!

Luni, 12 iunie, Li Via a deschis primul magazin fizic propriu, în Slatina. Pentru a marca momentul, i-am luat un scurt interviu Liviei, realizatoarea conceptului, pentru a afla cum este viața de creator de piese vestimentare pentru copii, de când are un nou rol, cel de mămică de băiat.  Mai jos regăsiți ce ne-a povestit Livia printre mese pregătite bebelușului, schimbat scutece și activități ale business-ului.

Mai jos regăsiți ce ne-a povestit Livia printre mese pregătite bebelușului, schimbat scutece și activități ale business-ului.

Știricim:  Cum creezi acum, că ai un bebe? Cum a schimbat maternitatea viziunea asupra hăinuțelor?
Livia: A fi mamă este un lucru minunat care îți schimbă total viața și viziunea asupra vieții. Pe mine m-a ajutat să înțeleg mai bine cerințele clienților, necesitățile micuților și am reușit să îmbunătățesc mult produsele noastre.

Micile detalii s-au dovedit a fi esențiale, deși până acum nu le consideram importante. De exemplu, cămășile tip body la costumasele de botez de băiat, sau elasticul ajustabil de la pantaloni… doar acum, de când sunt mămică, am înțeles că sunt niște elemente foarte utile pentru cei mici și pentru clientele mele.

Știricim: Ce te inspiră , cât contează feedback ul clienților?
Livia: Inspiratia o reprezintă cu siguranță micuțul meu, sunt mai determinată ca oricând să lansez o colecție adresată  băieților, deoarece acum văd cum se simt mămicile când intră într-un magazin și găsesc 80% haine pentru fete, 20% pentru băieței.

Știricim:  Te ghidezi și în funcție de alegerile pe care le fac copiii?

Livia: Am deschis primul magazin Li Via, cu produse 100% create de Li Via și profit de fiecare minut pe care îl petrec alături de micuții mei clienți ca să le ințeleg cerințele, așteptările. Este minunat când văd fetițele cum probează încântate rochițele noastre, este o experiență care ne ajută să creștem și să ne îmbunătățim colecțiile. Până acum, contactul cu clientul final era destul de slab, întrucât vindeam doar en-gross, prin intermediul a 23 magazine colaboratoare din România.

Știricim: Ce ne poți spune despre magazinul fizic din Slatina?

Livia: Am găsit locul perfect pentru creațiile noastre, așa că vă invităm cu drag la magazinul Li Via din Slatina!
Adresa noastra este Str. Manastirii 2A, langa ANAF.

Știricim: Ce planuri de viitor are Li Via?
Livia: Planurile noastre de viitor sunt îndrăznețe, urmează să mai deschidem alte magazine proprii și în alte orașe.

Magazinul Li Via în Slatina

Magazinul Li Via în Slatina

Citiți aici un articol mai vechi despre creațiile adresate copiilor:

  • Sunt părinții români interesați de calitatea hăinuțelor copiilor?

Căptușeala 100% bumbac! Acesta este avantajul cu care am reușit să cucerim piața din România. Într-adevăr părinții români acordă o atenție deosebită calitații hăinuțelor

Piața de fashion copii - Li Via

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.