Turneul ARTfel

Turneul ARTfel, un turneu european în desfășurare

Turneul ARTfel se pregătește să devină Turneul european ARTfel. Până atunci, continuă reprezentațile în țară şi vă invită la spectacolul de teatru „EU nu contez!” pe scene noi ale României.

După ce a primit mii de aplauze, zâmbete şi lacrimi pe cele mai mari scene ale României, Turneul va fi prezent în următoarele locații înainte să ajungă în capitala culturală a lumii:

  • Teatrul National București , Sala Atelier – 22 Mai, ora 19:00
  • Buzău – Teatrul „George Ciprian” – 6 iunie, ora 19:00
  • Galați – Teatrul dramatic „Fani Tardini” – 7 iunie, ora 19:00

Spectacolul, care are la bază o piesa scrisă de Florin Coman, își propune trei obiective îndrăznețe:

  • promovarea teatrului independent de cea mai bună calitate cu implicarea unora dintre cei mai buni actori români;
  • revenirea la teatrul autentic;
  • îmbinarea dramatismului specific teatrului cu lirismul muzicii clasice şi muzicii populare live.

În distribuție:

Marian Râlea, câștigătorul premiului UNITER 2016 pentru cel mai bun actor, va juca rolul principal „Iuda”. Distribuția este completată de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca, etc..

Actori consacrați precum Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu şi Relu Poalelungi vor juca pe scena ARTfel. De asemenea, vor interpreta actorii tineri precum: Antonio Tadeusz Mincă, Beatrice Rubică, Altan Safta Zecheria, Georgiana Vrațiu şi Ştefan Opreanu.

Spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – muzică populară) cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii „George Enescu”: Adrian Petrescu, în calitate de regizor muzical.

Biletele se găsesc la casele de bilete sau pe www.mystage.ro.

Turneul ARTfel a început în 2016 la Ateneul din Bacău cu un concert simfonic modern, a continuat cu lansarea „Trilogiei lui Nice”, cu premierele de la Teatrul Elisabeta, TNB, TNI, Teatrul Municipal Bacovia și va continua in 2017 în principalele orașe din țară dar și în orașe europene cu spectacole de teatru, concerte simfonice și lansări de carte.

Pentru mai multe detalii vizitați pagina de facebook: ARTfel acf, https://web.facebook.com/Clubul.ARTfel/

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.