Made in Womania - mai2017

Made In Womania, o experiență unică de shopping

Made in Womania, un târg care te așteaptă cu daruri pentru tine si pentru cei dragi, anunta o experienta unica de weekend: shopping si activitati pentru parinti si copii, la sfarsit de mai.

Targul se va desfasura in perioada 27-28 Mai in cadrul Palatului Noblesse. Campania lansata pentru luna mai este Made in Womania – Fusion Art, o escapada ideala pentru iubitorii de fashion si arta, frumos si nopti calde de vara!

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace devine un hot spot al artelor si industriilor creative, gazduind expozitie cu vanzare lucrari din domeniul modei, accesoriilor hand-made, design-ului de interior, de produs si multe altele impreuna cu work-shopuri applicate destinate atat doamnelor, cat si copiilor.

Pe langa sesiunile de shopping, pe toata perioada evenimentului participantele vor putea lua parte si la cateva workshopuri interesante, menite sa imbine arta cu fashionul:
Art Workshop
Workshop – Abstract Art creation – Free as a (paper) bird
Wine workshop for beginners!
Express yourself – Artistic show
Let’s Mandala together- Kids & parents painting workshop
Musical games for kids.

Intrarea este libera.

Jucarii la vanzare @ Made in Womania

Papusa Lammily – singura papusa cu proportii realiste ale corpului si set de semne, va fi disponibila la vanzare.

Parintii vor afla cum se poate ca jocul cu papusa sa se transforme in lectii despre emotii, acceptare, frumusetea normala.

Made in Womania - Papusa Lammily

www.lammily.ro

Fashion pentru copii 

Funkykids este un brand de hainute pentru copii, cool si confortabile, cu o identitate puternica, combinatii fascinante de culori si croieli indraznete.

Made in Womania - FunkyKids.ro

FunkyKids.ro

Fashion pentru femei

Designerul Izabela creează atât piese vestimentare avantgardiste, dar și ținute care împletesc stilul tradițional cu cel cel contemporan. Izabela colaborează cu artiști care cunosc arta țesutului și păstrează vii valorile vestimentației românești integrând modele tradiționale în ținute moderne.

Made in Womania - Izabela Mandoiu

Designer Izabela Mandoiu

Made In Womania, eveniment pentru femeile la inceput de drum

Made in Womania este o initiativa unica bazata pe conceptul de cooperativa, care a fost creata si lansata de BWFR. Cooperativa reuneste mai mult de 130 de designeri talentati (de la haine, accesorii, bijuterii, genti, pantofi si alte elemente care fac parte din categoria arte si meserii), toti fiind femei de afaceri din Romania care promoveaza arta handmade.

Parteneriatul cu Business Women Forum Romania si Made in Womania ofera femeilor oportunitatea de a-si materializa visele si a transpune pasiunea pentru frumos in creatii unice pentru femei.

BWFR are in portofoliul sau alte 4 targuri organizate care s-au bucurat de un mare succes, ultimul avand loc in Jolie Ville Mall si fiind creat in jurul temei de Craciun.

Mai multe detalii sunt disponibile la:
https://www.facebook.com/made.in.womania/
https://www.facebook.com/BWFROMANIA/
https://www.bwfr.org/

Despre BWFR

BWFR este o organizatie non-profit cu peste 2000 de membre dedicata femeilor antreprenor, manageri de companii, proprietari de ONG si femeilor ambitioase care investesc in dezvoltarea lor personala si profesionala.

Leave a Comment