Tili Niculae- cartea Rețete SOFIsticate

Tily Niculae lansează Cartea „Rețete SOFIsticate. Cum păcălim mâțele”

Cartea „Rețete SOFIsticate. Cum păcălim mâțele”, este un proiect de suflet al lui Tily Niculae, ce va fi oferit publicului începând cu duminică, 21 mai, de la ora 17:00, la parterul ParkLake (în Main Square).

Tily dedică această carte fetiței ei și tuturor părinților, care trec prin felurite momente atunci când experimentează diversificarea, pregătirea meselor, preocuparea pentru o alimentație cât mai sănătoasă, dar gustoasă și pe placul copiilor.

Îi invit pe toți părinții să descopere secretele unei alimentații echilibrate pentru cei mici, prin “rețete povești” menite să convingă copiii să mănânce preparate sănătoase. Cartea conține o varietate de rețete vechi, tradiționale sau rețete inventate, cu ingrediente proaspete care stau la baza alimentației echilibrate a copiilor cu vârste cuprinse între patru și zece ani, susține Tily pe pagina evenimentului.

În cadrul evenimentului părinții și copiii vor avea parte de multe surprize: piesă de teatru, atelier de crafting, pictură pe față, degustări de sucuri și smoothie-uri sănătoase.

Tili Niculae- cartea Rețete SOFIsticate

Credit foto: blog Tily Niculae

Programul evenimentului:

Evenimentul de lansare va începe la ora 17:00 prin piesa de teatru „Pinocchio”, pusă în scenă de artiștii din echipa Teatru Interactiv.

După spectacol, va avea lor un dialog cu părinții prezenți, despre alimentația copiilor. Alături de Tily vor fi Alina Stoica, terapeut nutriționist, și Larisa Petrini, Health Coach cu dublă certificare internațională.

În paralel, copiii își vor pune în practică abilitățile creative în cadrul unui „Atelier de crafting – Desenăm fructe și legume” și se pot bucura de o sesiune specială de pictat pe față. De asemenea, vor pot degusta din sucurile și smoothie-urile sănătoase.

Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe și poze, iar Cartea „Rețete SOFIsticate. Cum păcălim mâțele” va fi disponibilă la vânzare.

Un lucru minunat și important de menționat este că 7% din vânzarea cărții merg către Asociația Unu și Unu care luptă pentru drepturile prematurilor și bebelușii îndelung spitalizați.

Tili Niculae- cartea Rețete SOFIsticate

Credit foto: blog Tily Niculae

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.