10.000 de Euro pot câștiga elevii pentru școala lor

Competiția se adresează tuturor persoanelor cu vârstă peste 15 ani și instituțiilor de învățământ de pe teritoriul României, acreditate pentru anul școlar 2016-2017 în furnizarea de educație pentru nivelul liceal și / sau post-liceal.

Competiția face parte din programele de educație financiară JA BaniIQ și Baniipenet, având ca scop formarea abilităților de a administra resurse financiare, de a lua decizii financiare responsabile, pentru o viață activă și sustenabilă financiar.

Iată pașii programului, care îți asigură înscrierea în concurs:

competitia-bani-pentru-scoala-ta

Fiecare instituție de învățământ este înscrisă automat în competiție și acumulează puncte prin numărul de susținători, persoane cu vârsta minimă de 15 ani, elevi sau adulți care:

1. Accesează pagina competiției, www.banipentruscoalata.ro și urmează trainingurile din cadrul acesteia, BaniIQ sau Baniipenet disponibile la www.competitiebaniiq.jaromania.org, respectiv www.competitiebaniipenet.jaromania.org, (completează chestionarul pre-training, parcurg cu atenție fiecare training și completează chestionarul post-training).

2. Completează denumirea corectă și completă a liceului pe care îl susțin, județul, localitatea acestuia. Sunt considerate înscrieri valide doar cele care includ denumirea completă a instituției de învățământ, fără prescurtări și fără alte semne în afară de litere (fără diacritice, ghilimele, cratime etc.).

3. Răspund corect la cel puțin 50% dintre întrebările testului final.

 Pentru fiecare persoană (elev sau adult) care a finalizat trainingul BaniIQ sau trainingul Baniipenet, Organizatorul oferă o diplomă de participare la sfârșitul trainingului și 1 EUROpunct instituției de învățământ pe care aceasta o susține, utilizând formularele trainingului, în condițiile articolului

Săptămânal, pe site-ul competiției va fi afișat topul primelor 10 licee.  Vor beneficia de conversia premiilor în EUR primele 3 școli care vor acumula 1.000 de puncte de la începerea competiției și, în limita a 10.000 de EUR va beneficia de conversia punctelor în EUR și prima instituție de învățământ din top. O instituție de învățământ poate să beneficieze de un singur premiu în cadrul competiției.

Cadrele didactice sunt invitate să se informeze și să aducă la cunoștință elevilor pentru a participa la acest program-concurs.

Consultă regulamentul oficial al campaniei Bani pentru școala ta.

Atenție: programul este valabil între:  5 noiembrie 2016 ora 00:00 și 17 decembrie 2016.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.