Dincolo de teorie – practica logopedică prin joc

Dincolo de teorie  este practica, mult mai importantă, mai ales în aria logopediei. Soluțiile sunt jocurile, poveștile și poeziile, iar cei care fac aceste soluții posibile sunt tineri cu experiență, care doresc să ajute părinții și implicit copiii cu probleme de logopedie.

Logopedia este acea ramură a medicinii și a pedagogiei care studiază, tratează și corectează defectele de pronunțare și de emisiune vocală (mai ales la copii), după cum susține dex.ro.

Autorii cărții sunt: Anghel Elisabeta Elena, Anghel Cristian Ioan,  Pană Mihaela Andreea, Șerban Elena Maria

Ideea redactării acestei cărți a pornit din nevoia de a suplinii lipsa materialelor necesare desfățurării  optime a terapiei logopedice și s-a dezvoltat o dată cu realizareea workshop-ului cu același titlu susținut de către Anghel Elisabeta și Șerban Elena.

Cei patru autori au strânsă legătură cu activitatea terapeutică pornind de la activitatea didactică din învățământul special până la psihologi acreditați de către Colegiul Psihologilor din România.

Cartea este destinată oricui, de la părinte la specialist, fiind astfel concepută să fie utilă tuturor. Cartea se livrează personal de noi fie prin poștă, fie în cadrul unei întâlniri .

Lansarea va ava loc pe data de 13 noiembrie 2016  sub forma unui workshop. „Dincolo de teorie. Practica logopedică prin joc” are drept obiectiv să aducă un plus de cunoștințe in practica logopedică prin exemple de bune practici.

STRUCTURA WORKSHOP-ULUI
În cadrul workshop-ului vor fi prezentate următoarele:
1. Jocuri utile în terapia logopedică
1.1. jocuri didactice
-jocuri de exersare a vorbirii;
-jocuri pentru exersarea capacităţilor şi proceselor psihice-atenţie
1.2. jocuri psihoterapeutice (tehnici de relaxare, tehnici de imaginație etc)
1.3 Jocuri de imitare: joc de imitare la oglindă/joc de imitare posturală – face to face/ jocul de mimă/

2. Modalități logopedice de lucru cu copiii cu deficiențe (TSA, ADHD, debilitate mintală )

3. Prezentarea unor jocuri logopedice precum” MIMIQ”, ”JOCUL STRÂMBĂTURILOR”,” EXERCIȚII DE RESPIRAȚIE-KIT LOGOPEDIC” și a unor fișe de lucru.

4. Întrebări și discuții

Workshop-ul va avea loc pe 13 noiembrie, la ora 10:00 (19 locuri disponibile). În cazul în care sunt mai multe persoane doritoare să participe, se va mai organiza un workshop la ora 13:00.
Contribuția pentru participare este de 50 RON. (poate fi achitat la sediul locației sau prin virament bancar în contul : contul RO31INGB0000999901171240
ADRESA: bd-ul Gheorghe Sincai, nr 9, bl3,sc B, parte, interfon 04, sector 4 ( metrou Tineretului)

Dorim să vă anuntăm cu bucurie că , o dată cu acest workshop, va avea loc LANSAREA CĂRȚII “Dincolo de teorie.Practică logopedică prin jocuri, povești și poezii.” Dorim să menționăm că este o carte practică, utilă atât specialiștilor, cât și părinților. Poate fi utilizată atât cu micuții care întâmpină dificultăți de vorbire, dar și cu copilașii cărora le plac poeziile și poveștile terapeutice. Poate fi achiziționată după workshop la prețul de 25 ron.
Avem și o SURPRIZĂ și anume o TOMBOLĂ unde veți putea câștiga o carte “Dincolo de teorie.Practică logopedică prin jocuri, povești și poezii.” sau o carte de pregrafie, susțin autorii.

Cartea poate fi comandată la nr.: 0762639680-Șerban Elena-Maria // 0762672394 Anghel Elisabeta Elena

Livrarile prin poștă se fac la adresa: betty_anghel1975@yahoo.com sau la telefon.

dincolo-de-teorie-practica-logopedica-prin-joc

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.