Epoca de piatră, o nouă experiență pentru copii

Epoca de piatră este o nouă experiență pe care un mall din București o oferă copiilor. Expoziția interactivă și educativă Stone Age Kids propune copiilor o lecție de istorie aplicată despre cum au trăit oamenii în Epoca de Piatră.

Concurența dintre mall-urile bucureștene este un motiv de fericire pentru localnici și nu numai. Strategiile de marketing se concretizează în inițiative de care vizitatorii, clienții mall-ului pot beneficia, de multe ori gratuit, de diverse programe, expoziții, locuri de joacă, momente de divertisment.

Mall Promenada îi invită pe cei mici într-o aventură creativă și educativă care îi va transporta direct în Epoca de Piatră pentru a descoperi informații inedite despre aceasta prin activități interactive și educative în cadrul expoziției Stone Age Kids.

Această expoziție este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, în perioada 30 octombrie – 4 decembrie 2016, zilnic între orele 9:00 și 20:00, pe tot nivelul 1 al centrului comercial Promenada.

În plus, fiecare copil care vizitează expoziția va pleca cu un super cadou acasa: bunătăți și vouchere cadou cu reduceri la produsele pentru copii din magazinele participante!

Zilnic, copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, vor intra în lumea preistorică, unde se vor aventura timp de 45 de minute pe un traseu special amenajat.

Prețul unui bilet în cadrul expoziției Stone Age Kids este 15 Lei/copil, iar pentru grupurile mai mari de 15 copii prețul este de 10 Lei/copil, bilete pot fi achiziționate de la biroul Info Point.

Mai jos puteți vedea itinerariul pe care copilul îl parcurge; ce îl așteaptă, ce va învăța, cu ce amintiri va pleca acasă? Dacă știți că micuțul nu are încă informații de la școală despre epoca de piatră, este indicat să îi povestiți dumneavoastră, pentru a-i stârni interesul.

Informațiile oferite într-un limbaj accesibil, dar și entuziasmul poveștii sunt elementele cheie care îl vor face pe copil să aștepte cu nerăbdare experiența. Implicit, va parcurge traseul fiind în cunoștință de cauză și va asimila noi informații, fiind mai interesat.

stone-age-kids_itinerariu

Încă din primele minute ale aventurii, cei mici vor fi costumați tematic în oameni ai pesterii. Copiii își vor putea alege costumul favorit dintre cele disponibile. Aventura va începe cu descoperirea dinozaurilor, va culmina cu uneltele din epoca de piatră și se va încheia cu o ședință foto de excepție pentru a pleca cu cea mai frumoasă amintire.

La final toți participanții vor primi diplome pentru curajul dovedit în Epoca de piatră și vor fi promovați ca micuți exploratori.

Dacă doriți o rezervare, puteți să vă adresați aici: rezervari@promenada.ro sau telefonic:  +40 726 377 978.

BILETELE de acces se pot achiziționa doar de la biroul INFO POINT Promenada, situat la parterul mall-ului.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.