Rățoiul Donald revine pe micile ecrane

Disney Production a anunțat că desenele cu faimosul Donald Duck vor intra într-un nou proces de producție, urmând ca în maximum 2 ani de zile, produsul animat să fie finalizat și gata de difuzare pe canalele Disney.

Donald Fauntleroy Duck este un personaj de desene, creat în anul 1934, de către Walt Disney Production, casa de producție cinematografică. Vocea sa ușor recognoscibilă este a animatorului Clerence Nash, iar numele a fost inspirat de jucătorul australian de cricket, Donald Bredman.

Dacă în anii 1930, Donald a apărut în filme animate alături de alte personaje, precum Mickey și Goofy, mai târziu, rățoiul a fost personajul principal, alăturându-i-se personaje noi. Daisy Duck a fost introdusă în filmul animat ca iubita lui Donald, Scrooge McDuck este unchiul milionar și lacom, iar Huey, Louie și Dewey sunt cei trei nepoți năzdrăvani.

Rățoiul se numără printre cele mai iubite personaje Disney, alături de mascota reprezentativă, Mickey Mouse.

Dacă în perioada celui de-al doilea război mondial, Donald a interpretat inclusiv un rol de nazist, rămâne de văzut în ce ipostaze o să îl vedem acum pe rățoi. Ne așteptăm să se confrunte cu probleme cotidiene precum dependența de device-uri, globalizarea, ori poluarea și efectele ei.

Elevul de serviciu: Octavian

„În următorii ani, când vor intra noile desene animate cu el, sper să îl văd mergând cu avionul, jucându-se pe un telefon de ultimă generație. Verișoarei mele, Mara îi plac foarte mult desenele cu el: Clubul lui Mickey Mouse și Povestirile Rățoiului. În aceste denesen el apare alături de rudele sau și prieteni de-ai săi.  

Donald Duck este un personaj faimos și cred că și în denesele care se vor realiza să fie la fel ca până acum.”

Octavian Ștefănescu

Despre Octavian Ștefănescu

Are 10 ani și este un elev silitor. Îi place matematica și este foarte disciplinat.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.